Gott Nytt År

Gott Nytt År till er alla! Jag har dagen till ära varit ute och ridit på Rezy i det fina vintervädret med Lisa och mamma. Nu ska jag svida om till finkläder innan jag beger mig till kvällens nyårsfest! 
Jag på Rezy och Lisa på Charmör idag.

2015 bakom mig, 2016 framför mig

Idag är det nyårsafton och inatt kommer jag fira in det nya året med min bror, vänner och bekanta. Jag är glad för att 2015 snart är slut och jag kan få påbörja 2016. Jag har aldrg varit en person som ser ett nytt år som en ny chans för förändring osv. Jag har alltid tyckt att det är skitsnack, inget ändras bara för att det varit nyårsafton. Jag tänker fortfarande så men i år, eller nästa år beroende på hur man ser det behöver jag få ett nytt liv, ett nytt jag. 2015 har inte varit ett bra år för mig. Visst jag tog examen i juni och det var på sätt och vis en stor grej men jag ser inte det som en händelse som gjorde 2015 speciellt. Jag har alltid varit nogrann med skolan och följt planen med när den ska vara avklarad. När det kommer till de speciella händelserna i år är nog min examen det som jag känner är mest positivt. Och kanske mitt timjobb hos ÖLIf som är väldigt bra för mig och min framtid men arbetet i sig är inte det jag vill göra i längden så det räknar jag inte.
 
Min underbara klass jag hade på hälsoutvecklarprogrammet i 3år.
En av de saker som varit mest frustrerande med det här året är att jag sen innan jag tog examen varit redo att få börja mitt liv. Att få ett jobb inom foklkhälsovetenskap, att kunna flytta till en egen lägenhet igen. Från början var även tanken att jag skulle hitta ett bra stall till Chimal i närheten av dit jag flyttade men det är ju inte aktuellt längre. Sen jag fick ta bort Chimal så plötsligt har jag inte mått bra, det är fortfarande svårt och tungt att veta att han är borta, föralltid. Det har verkligen påverkat mitt 2015 och gjort det till ett år jag vill gå vidare från.
Även om saknaden av Chimal är enorm så har jag så många positiva minnen av honom från det här och alla tidigare år och jag kan inte låta dem försvinna eller förstöras över hur jobbigt jag tycker det är nu.
 
Med tanke på hur anorlunda mitt liv faktiskt ser ut nu mot vad jag trodde det skulle vara hoppas jag att ändå kunna ta vara på det under 2016. Mina största förhoppningar inför 2016 nu är ett fast jobb där jag får arbeta med folkhälsa och att jag kan flytta till en egen lägenhet. Det här inlägget sammanfattar mina förhoppningar för 2016 och vad jag, för mig känner att jag lämnar bakom mig i 2015. Jag går från ett dåligt år med jobbiga minnen och känslor mot vad jag hoppas blir ett år som öppnar upp möjligheter för mig att starta det där livet jag just nu försöker se fram emot!

Ny IPhone

Jag har äntligen tagit tag i att skaffa en ny mobil. Jag har nu bytt ut min IPhone 4S mot en 6S, ganska stor förändring kan jag säga!