Börja Veckan - Freak Of The Week

Den här låten hittade jag genom Twitter. Det är en av sakerna jag gillar med Twitter, förutom alla de roliga, underliga, helsköna och bara skumma grejer som kändisar skriver (jag följer typ bara kändisar) så kan det ibland dyka upp musiktips. Hittills har de flesta låttips jag fått kommit ifrån One Direction killarna, där jag fortfarande inkluderar Zayn. Den här låten Freak Of The Week var det Zayn Malik som skrev om i en tweet för ett tag sen. Jag lyssnade på den och sen hamnade den på min spotify. Det är inte en låt som jag skulle hitta av mig själv men som jag ändå gillar. Twitter är helt enkelt toppen!

Krept & Konan ft. Jeremih - Freak Of The Week
                          

Första kändisförälskelsen

Alla har väl haft en? Den där första kändisförälskelsen, den man får på typ en artist eller skådis. Jag minns inte hur gammal jag var men jag minns vem och när jag fick den. Filmen Titanic kom ut 1997, då jag har två äldre syskon såg jag den när jag var relativt liten första gången. Sen blev jag kär. Jag tillhör en av de där miljontals flickorna som blev kär i Leonardo Dicaprio efter att jag sett Titanic. Jag minns inte varför jag blev så förtjust i honom, men det blev jag.
 
Kändisförälskelser är ganska underliga ändå, man blir i princip alltid förtjust i dem som är ett antal, oftast alldeles för många år äldre än du själv, du vet inget om själva personen men du blir ändå förälskad i dem. Som sagt, underligt! Än idag tycker jag att Leonardo Dicaprio är en sjukt duktig skådis och jag förundras över att han FORTFARANDE inte fått en Oscar, jag menar, han borde vunnit flera vid det här laget tycker jag. Oavsett om han vinner en en dag eller inte så är och kommer han förbli min första kändisförälskelse.
 

Fixar & Donar

Senaste dagarna har blivit dagar när jag har småpysslat och donat en massa. Ridlägret åker vi till på torsdag morgon och det ska tvättas och fixas en del inför det. Dessutom är det mamma som arrangerar det så jag hjälper till med en del såna saker med, jag är till exempel stallansvarig. Jag tycker om att fixa inför hästgrejer jag ska hitta på, att skriva packlista och kolla vad som ska med, vad som ska tvättas och göras rent osv. Det är mycket jag passar på att göra rent när jag ska bort med häst. Jag avskyr, och jag menar avskyr att åka iväg med grejer som är skitiga. Självklart gör jag rent all utrustning men även hela ryktlådan och alla bortstar får sig en genomgång. Därför tar det en del tid när jag ska fixa för att åka bort, men som sagt jag tycker väldigt mycket om allt det fixet.
 
Även transporten som stått väldigt länge och blivit lite "fint" grön från träden och växtligheten fick sig en omgång av mig. Tycker nog det blev ganska stor skillnad.....