Pannkakor

Då jag var själv hemma, det fanns inga matrester i kylen och jag var sjukt sugen på pannkakor blev det precis det att äta för mig idag. Nog för att jag inte är någon vidare kock men pannkakor, det gör jag banne mig bra! Jag la dessutom till lite Kokosolja i smeten och det var definitivt en bra ide.
 

Vinterland

Idag på morgonen vaknade jag upp till nyfallen snö utomhus. Det har under natten kommit några få centimeter som lagt ett tunt täcke överallt. Tyvärr är det plusgrader ute och det har redan börjat töa bort men jag hann ta några bilder på det fina vinterlandet när jag var ute och gick.

Börja Veckan - Love Yourself

Jag är inget Justin Bieber fan men ibland kommer den där enstaka låten som fastnar och som jag tycker om. Och nu har han släppt en sån låt igen. Den här låten som jag verkligen älskar har han skrivit tillsammans med min favorit låtskrivare Ed Sheeran, inte konstigt jag tycker den är bra. Den är så lugn, skön, fin och jag älskar texten. Jag menar My mama don´t like you and she likes everyone är en så underbar diss. Så, kort och gott, den här låten får börja denna vecka för jag älskar den!
 
Justin Bieber - Love Yourself