Börja Veckan - The River

Då biljetterna till Bruce Springsteen And The E-Street Bans konsert i Sverige i sommar är fixade kändes det inte mer än rätt att börja denna vecka med en låt av The Boss. Turnen som nu pågår, The River Tour spelar i princip hela The River albumet från 1980. Därför är det inte mer än rätt att det är en låt från precis det albumet nedan. Självklart är det svårt att välja då det finns helt sjukt många bra. Men, det är The River Tour, The River albumet och därmed blir det även låten The River. Jag har svårt att lyssna på denna kan jag erkänna. Den är så känslomässigt kraftfull för mig, men den är helt otrolig. Nedan är ett liveuppträdande av låten från 1980.
 
Bruce Springsteen And The E-Street Band - The River
 

Vid Vibysjön i solen

På vägen hem från jobbet idag stannade jag till vid Vibysjön som ligger precis utanför Vretstorp (mot mitt jobb till) för att ta en promenad. Det var helt sjukt vackert där idag när solen låg på.
Bara sitta med

Det är inte ofta de är mycket sittande under arbetstid när jag jobbar på demensboendet men idag kommer det bli en del. En av de boende har börjat få anfall med ryckningar och det måste därför alltid sitta någon hos hen så vi vet när hen får ryckningarna och kan hjälpa till. Det är precis de jag kommer göra större delen av dagen. Sitta här, periodvis sitta och prata med hen men det blir flera långa tysta stunder då hen sover mycket. Därför har jag tagit med mig lite litteratur så kan jag när se flesta hade suttit med telefonen och tidningen få lite plugg gjort istället.