Tillbaka, kanske....

Ja, jag kanske är tillbaka. De senaste dagarna har jag känt för att börja uppdatera bloggen lite igen. Det finns en möjlighet att jag kommer börja göra det, inte lika frekvent som jag en gång gjorde men ibland. Jag lovar ingenting men vi får helt enkelt se, jag har känt ett litet sug efter att återigen börja uppdatera nu när studierna är slut för sommaren.
 
Anyhow, det har hänt mycket sen jag var inne och skrev här sist kan jag säga, bland annat har jag hunnit bli 25. Jag slog till med en fest här hemma med vänner och bekanta som var så sjukt underbar. Jag hade alldeles för kul och det fick jag lida för dagen efter, men man fyller bara 25 en gång. Just nu ser livet ut så som att jag håller på att avsluta min projektanställning hos Örebro läns Idrottsförbund, jag går sista veckan i skolan innan universitet är klart för denna termin och jag jobbar inom några veckor återigen heltid på demenboendet där jag varit vikarie i ett år. Heltidsarbetet är så klart bara över sommaren och alla semester men det känns ändå skönt att få tjäna ordentligt med pengar igen! Jag kan dessutom berätta att jag har funderat på att potentiellt göra ganska stora förändringar i mitt liv. Just nu är det mest planer och funderingar samt lite efterforskningar för att se om det ens är möjligt, men det skulle vara väldigt intressant... Mer än så säger jag inte om det. Nej nu måste jag fortsätta med den där sista uppgiften så den blir klar någon gång.
 

I am still alive

Tro det eller ej men jag lever. Senaste tiden ha jag inte något sug alls för att blogga, därför står bloggen tom. Jag är faktist fundersam på om jag ska sluta blogga helt. Jag har bloggat i ungefär sex år och det går alltid upp och ner. Just nu upplever jag inte att jag gör annat än ser till att uppdatera för uppdaterandets skull. Jag ska fundera lite till men jag är definitivt inne på att lägga ner bloggen. Vem vet, jag kanske kommer börja blogga igen, jag får se.

Det fortsätter

Som ni säkert märkt senaste tiden har det blivit sämre och sämre med uppdateringar. Och det faktum att jag ännu inte, idag fått upp en "Börja Veckan" låt. Jag säger inte att jag tänker ta en paus rent utav utan att jag för tillfället finner mig i att jag inte har så mycket ork och tid för bloggen som jag hade velat. Det kommer antagligen fortsätta med inlägg i samma takt som det gjort ett tag nu. Jag ville bara säga att jag just nu inte hinner börja uppdatera mer.