Sommar, sommar, sommar!

Idag har varit en dag med underligt väder. På förmiddagen har det varit molnigt och tråkigt väder men inte speciellt kallt. När jag och en feriepraktikant på jobbet var ute och gick med en av de boende på förmiddagen konstaterade vi att det nog hängde regn i luften. Efter lunch någon gång öppnade sig himlen och det öste ner regn i typ fem minuter. Sen har det varierat fint och soligt väder med lite små droppar då och då.
 
När jag efter jobbet åkte upp till stallet känndes det som riktig sommar ute. När jag gjorde i ordning Chimal för en uteritt med fartlekar började det regna lite, men det var ett sånt där varmt och skönt regn, sånt som bara kommer på sommaren. Under hela ridturen var det uppehåll och Chimal och jag kom tillbaka svettiga men glada. Chimal fick sig en avsvalkande avspolning och han som verkligen avskyr vatten kunde efter en stund stå och njuta av avkylningen innan han fick gå ut i hagen igen. Det är såna här dagar som ger mig riktig sommarkänsla.
 

Välbehövlig vila

Idag har jag en ledig dag innan det är pået igen med jobbet. Jag har jobbat genom hela helgen och igår när jag kom hem var jag verkligen helt slut. Vi har varit två vikarier som har arbetat tillsammans på våningen jag är på i veckan. Den andra vikarien är jätte trevlig att arbeta med men inte så mycket tag i, vilket innebär att jag har under min första vecka fått tänka till otroligt mycket för att allt som ska göras blir gjort och för att vi ska hinna med allt i tid. Jag har fått styra och ställa med honom en del då han inte gör saker per automatik men vi har fått runt det, men det har blivit otroligt mycket i mitt huvud. Vilket resulterade i att jag var super super trött igår. Jag orkade mig precis upp på Chimal för en skrittur barbacka men knappt det.
 
Idag har jag tagit en välförtjänt sovmorgon och ska ta det lugnt och skönt mer eller mindre hela dagen för i morgon är det jobb som gäller igen. Chimal ska få gå ett dressyrpass och vi ska jobba vidare själva med det mamma och jag jobbade med i lördags. Jag ska även plocka lite här hemma och städa det lilla som finns att städa. Även om jag är trött sedan veckan som gått måste jag ändå säga att den varit toppen. Jag var i Göteborg och hängde med Camilla, fick gå på One Direction konsert, har haft en bra lektion för mamma och har börjat komma in i arbetet ordentligt på mitt jobb. Hoppas att även denna vecka blir bra!
 
Från One Directions konsert på Ullevi i tisdags:
 
 
 

Börja Veckan - No Type

Låten som denna vecka börjar med är en som tekniskt sett inte är släppt, vet inte om det var meingen att den skulle släppas över huvud taget eller om den ens är klar men ut kom den. Förra veckan hackade någon Noughty Boy och snodde denna låt som Zayn Malik och Mic Righteous spelat in tillsammans. Självklart gillar jag låten då jag älskar Zayns röst, texten är inte riktigt den sorts musik jag brukar lyssna på men det ligger en viss sorts kraft i den enligt mig, det är allt jag tänker säga om det. Ni får helt enkelt lyssna på den och skapa en egen uppfattning om den!
 
Zayn Malik & Mic Righteous - No Type